Az alkotás öröme az enyém! :D Gyümölcse a Tiéd!

Rólam imageRólam imageRólam image
Nyereményjáték!
Nyerőboltok csoport tagjaként a nálam kapott nyugta , számla sorszámát, rövid regisztráció után, feltöltve a www.nyeroboltok.hu  oldalon minden hónapban nyereményjátékban vehet részt. Ahol értékes nyeremények találnak gazdára!
Valamint minden kedves megrendelőm garantált ajándékként 40.000 Ft. értékű élményutalványt kap , amit zalakarosi Aphrodité Hotelben válthat be.
Próbálja ki!!!

Vaczula Márta Veronika vagyok.
43 éves gyermekvédelmi asszisztens. Hobbym a horgolás.

10 éves koromban nagymamám ismertetett meg a horgolás alapjaival (recehorgolás).Nagyon hamar ráéreztem a pálcák és láncszemek “ízére”! 😀 Mondhatni beszippantott, szenvedéllyé vált! Az évek múltával több technikát kipróbáltam a horgoláson belül recehorgolás, zsinórhorgolás stb. Kedvencem az amigurumi ( horgolt figurák, japán technika).
Bármit meghorgolok, legyen szó baba takaróról, felnőtt méretű takaróról, párna huzatról , kulcstartóról, játékfiguráról, terítőről, függönyről , amit a törvényi előírások , illetve a minta (amigurumi) tervezője enged.
Általában egy mintát csak egyszer horgolok meg, mert vonz a kihívás! S amint elkészült az adott minta, már nem tekintem kihívásnak! Mert meg tudtam horgolni! 😀Onnantól kezdve újabb kihívásokat keresek. Szeretem a színeket kombinálni, a színek váltakozása feldobja a legegyszerűbb mintát is! Valamint lerövidíti az adott darab elkészültének idejét., mert minél előbb szeretném készen látni! 😀


2020. nyarán csatlakoztam egy teljesen civil kezdeményezéshez ( Sapikülönítmény), akik koraszülött babák részére készítenek takarókat, sapkákat, lábzsákokat, teljesen önköltségen, koraszülött kórházi osztályok számára. Pár darab megtetszett ismerőseimnek, melyből rendeltek. Innen jött az ötlet, hogy miért is ne kereshetnék kicsit hobbymból? Nem a meggazdagodás a célom! Csak az alapanyag árának megkeresése, amit adományozásra fordíthatok.
Valamint szeretném megosztani minél szélesebb körben alkotó munkám gyömülcsét, hogy mindenkit átjárhasson picit az alkotás öröme!


Mottóm : “ Szívvel, Lélekkel, Saját kézzel “ lett. Majd : Az alkotás öröme az enyém!! Gyümölcse a Tiéd!
Számomra ez a pár szó testesíti meg mindazt, amit horgolásaimmal közvetíthetek. Minden egyes általam készített darab szívvel készül! Alaposan megtervezem mit és hogyan , milyen színekben fogok meghorgolni. Gyakran menet közben is módosítok előzetes terveimen.
A már elkészült alkotásaim közül lehet válogatni , s ha valamelyik megtettszett keress bizalommal elérhetőségeim egyikén. :D